En riktig cykelaffärmenyÖppettider påskHybridcyklarDamcyklarHerrcyklarBarncyklarRacersMountainbikesBMX-CyklarSpecialcyklar
Vi på Cykelhuset erbjuder och är specialister på cyklar för vardagscyklister, träningscyklister och motionsloppscyklister.

För dig som tränar hemma har vi även ett stort utbud motionscyklar, crosstrainers, löpband och roddmaskiner med hög kvalité till pressade priser.

God service och ett brett utbud med billiga och prisvärda cyklar är det viktigaste för oss när vi hjälper dig att hitta din cykel. När du väl har hittat din nya cykel så monterar vi den gratis åt dej inom ett par dagar.

Vi har tre butiker; två i Göteborg och en i Uddevalla. I alla tre har vi egen cykelverkstad med duktiga cykelmekaniker som hjälper dig att hålla din cykel i trim.

Vi erbjuder även tillbehör och kringutrustning som cykelkläder, cykelskor / spinningskor, cykelhjälmar och allt du kan tänkas behöva för dig och din cykel; alltid till billiga priser.

Av våra hundratals olika cykelmodeller och motionsredskap finner du ett urval av de populäraste modeller här på hemsidan.

Hemsidan uppdateras ständigt, men vi ber dig ha överseende med slutsålda produkter som ligger kvar på sidan. För uppdaterad lagerstatus ber vi dig ringa respektive butik eller skicka ett e-post meddelande.-Välkommen in

Nyheter

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.